Onze producten

We adviseren u graag over welke producten voor u het beste geschikt zijn. Mocht u een bestelling bij ons willen plaatsen, kan dat altijd. Neem dan even contact met ons op.

Henriëtte Faroche onderscheidt zich door de variatie in behandelingen en producten voor in de salon en thuisgebruik. Henriëtte Faroche is uitsluitend verkrijgbaar in de schoonheidssalon. Het product is niet op dieren getest en mag daarom gebruik maken van het dierproef vrij logo.

De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden. Extra aandacht voor de huid is dan ook geen overbodige luxe, waarbij het van groot belang is dat daarbij producten gebruikt worden die speciaal voor de mannenhuid zijn ontwikkeld.

Malu Wilz, de make-up collectie voor professionals. Een modern kleurenassortiment, die een professionele en creatieve make-up mogelijk maakt.

Samenwerkende pedicures is een unieke voetverzorgingslijn die uitsluitend verkrijgbaar is in een pedicure salon. De producten zorgen voor een goede verzorging en bieden oplossingen voor veel voorkomende problemen.